HAVACILIK,UZAY ve TEKNOLOJİ YARIŞMA FESTİVALİ

TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali, Türkiye Teknoloji Vakfı (T3 Vakfı) ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından düzenlenen ve Türkiyenin milli teknoloji geliştirilmesi konusunda kritik rol oynayan kuruluşlar tarafından desteklenen Türkiyenin ilk ve tek havacılık, uzay ve teknoloji festivalidir. Her yıl olağan şekilde İstanbulda düzenlenen festival, bu yıldan itibaren iki yılda bir farklı şehirlerde yapılacaktır. Bu uygulama çerçevesinde bu yıl ilk olarak 22-27 Eylül 2020 tarihlerinde Gaziantepte gerçekleştirilecek olan TEKNOFEST 2020de havacılıktan otomotive, tarım teknolojilerinden simülasyon sistemlerine, su altı araçlarından eğitim teknolojilerine kadar uzanan 23farklı kategoride yarışmalar düzenlenecektir. Yarışmalara katılım için son başvuru tarihi 28 Şubat 2020dir.Bu yarışmaların ilinizde/ilçenizde reklam panoları, internet siteleri, sosyal medya ve diğer imkânlarınız vasıtasıyla halkımıza duyurulması önem arz etmektedir. Belediyeler yapılacak duyurularda https://www.kisa.link/MRey internet linkinde bulunan görsellerden faydalanılabilecektir. Gereğini rica ederim.